2016 Yazında Nikki Beach Resort & Spa Bodrum’u Dahil Ediyor…

2016 Yazında Nikki Beach Resort & Spa Bodrum’u Dahil Ediyor… 2016 Yazında Nikki Beach Resort & Spa Bodrum’u Dahil Ediyor…

Nikki Beach Worldwide, Türkiye’ de açtığı yeni Oteli, Bodrum Torba’ da Haziran ayında misafirlerini ağırlamaya hazırlanırken, ilk davetini Esma Sultan Yalısı’ nda seçkin davetlilerini ağırlayarak gerçekleştirdi..

Esma Sultan Ortaköy de akşam 20.00 itibariyle misafirleri karşılayan Nikki Beach hostesleri konukları üst katta Nikki Beach’ in fotoğraflarından hazırlanmış bembeyaz bir tünelden ‘’TELL ONLY YOUR BEST FRIENDS’ yani ‘sadece yakın arkadaşlarına bahset’ adlı bir mesaj olan duvardan geçirip davet alanına aldılar.

 

Davetin başında misafirlerine NIKKI BEACH BODRUM’ un bir videosu ile yeni otel ve binası tanıtılırken, Cannes’ da ki Film Festivali esnasında ki partilerden oluşan bir video ve yeni açılan NIKKI BEACH DUBAİ otelinin BEYAZ PARTI ile açılışının videoları gösterildi.

 

Hoşgeldiniz konuşmaları sırasında önce Nikki Beach Hotels & Resorts EMEA eş kurucusu ve CEO’su Jihad El Khoury konuyla ilgili olarak;

 

Doğan Grupla ortaklık yapmaktan, markamızı Bodrum’un hayat dolu sahiline getirmekten ve kısa süre içerisinde bölgede elit bir adres haline gelecek bir butik tesis açmaktan heyecan duyuyoruz " dedi.

 

Genel Müdür Murat Deniz ise;

 

Sevgili Misafirlerimiz, dostlarımız ve bizlerle birlikte bu güzel projeye katkıda bulunan değerli arkadaşlarımız

 Bu güzel gecede bizlerle olduğunuz için çok teşekkür ederiz.

 Nikki Beach Club & Hotels dünyamıza Café Nikki olarak yıllar önce 1998de  güzel bir sloganla

girmişti ‘Her sabah hayatı kutlamaya hazır olarak uyanın ve bunu etrafınıza aşılayın’.

 Biz de bu yaz doğasıyla, deniziyle zaten harika olan Bodruma hayatı sizlerle kutlamak için bu güzel felsefeyle eşsiz Nikki Beach konseptini getirdik; ümit ediyoruz ki bundan sonra Bodrum’

da sıkça beraber olacağız.

 

Lexus, Douglas ve Pernigotti firmaları da davet esnasında yeni ürünlerini misafirler ile tanıştırdılar.

Bu özel gecede, meşhur Nikki Beach’in Dünyaca ünlü partilerini aratmayan showlar arasında Londra’dan davet için özel gelen ‘Disco Ball Girl Show’ geceye özel yapılmış bir Disco topunun üstünde özel akrobatik danslarıyla nefes kesti.

Türkiyenin en önemli Elektrokeman sanatçısı Canan Anderson Dj Mert Zeybekçi eşliğindeki şahane performansıyla devam eden gece,  dünyaca ünlü DJ Doğuş (Doğuş çobakçor)’ın sıcak müzikleri  ile son buldu.