2017 SEVGİ TOHUMLARI EKECEĞİMİZ BİR YIL OLSUN

2017 SEVGİ TOHUMLARI EKECEĞİMİZ BİR YIL OLSUN 2017 SEVGİ TOHUMLARI EKECEĞİMİZ BİR YIL OLSUN

Yeni bir yıl… Yeni umutlar, yeni hedefler, yeni hayaller ve bu hayaller doğrultusunda içine girdiğimiz büyük beklentiler…

Her bir yıla böylesi güzel umutlarla giriyoruz ama o yıl geçip giderken arkasından da söylemediğimiz kötü söz kalmıyor. Bitsin, gitsin, çok acı yaşattı diye hayıflanıp duruyoruz. Hakkını vermek gerekirse 2016 yılı gerçekten ülkemiz ve dünya adına zor süreçler yaşadığımız bir yıldı. Peki, burada suçu yıla mı atmak gerekiyor yoksa kendimize mi? Burada suçlu olan ‘adaletsizsin’ diye kızdığımız dünya mı, yoksa yerinde oturup sayan bizler mi? Bunun cevabını sizde çok iyi biliyorsunuz bende çok iyi biliyorum. O yüzden hayıflanmadan önce iğneyi önce kendimize batırmanın zamanı geldi. önümüzdeki sis perdesini kaldırıp yanlış giden şeylerde ‘benim acaba bir rolüm var mı?’ diye bir bakalım. ‘Ben sade bir vatandaşım tüm bu olup bitenlerde ne rolüm olur’ demeyelim. Derin hatta daha da derin düşünelim. Etrafımıza sevgiyle bakıp küçücük yaptığımız bir iyiliğin büyük güzellikler getireceğini ihtimaliyle unutmayalım. İçimizi ve en önemlisi de yastığa başımızı koyduğumuzda vicdanımızın o çok derinlerden gönderdiği hislere kulak verelim. Gerçekten içimiz ve vicdanımız rahat mı?

 

Sanırım ben 2017 yılında bunu daha çok yapacağım; önce kendimi sorgulayacağım ve gerçekten kendi adıma üzerime düşen görevi ne kadar yapıyorum konusunda sürekli değerlendirmeler yapacağım. Sevgiyle baktığım etrafıma daha derin sevgilerle bakacağım.  

En önemlisi de insanlara örnek olmaya çalışacağım. Tıpkı üçüncü çocuğum gibi gördüğüm dergim Klass’ta olduğu gibi.

 

Bundan 12 yıl evvel dergimizi kurarken ‘Biz pozitif olacağız’ dedim. ‘Olumsuz bakışlar altında dahi her daim mutluluğu, başarıyı okuyucularımızla paylaşacağız’ dedim. Ve her yıl olduğu gibi 2016 yılında da güzellikleri okurlarımızla paylaşmaya devam ettik. çok güzel başarı hikayelerini mercek altına aldık. Her yaptığımız röportajı ‘vay be’ ünlemi ile ve sanki kendimiz başarmışız edasıyla işleyip sayfalarımıza yansıttık. önce hissettik sonra yayınladık.

Birçok olumsuz haberi derinlemesine yüreğimizde hissetmenin yanı sıra bu ülkede olan güzellikleri paylaşarak belki de okurlarımızın ruhuna umutlar ektik. Ve Klass olarak 2016 yılı boyunca üzerimize düşeni başarıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca 2016 yılında güzelliklerinde bizi bulduğunu düşünüyorum. Dergimizde çok güzel isimleri ağırladık ve bu kişilerle yollarımız çok güzel platformlarda kesişti. 2017 yılında da daha çok başarı hikayesine, daha çok güzelliğe Klass olarak kucak açacağımıza inanıyorum.

 

Ben dergim adına sizleri güzelliklerle buluşturacağıma dair sözler verirken; umarım başta ülkemiz olmak üzere dünya genelinde büyük güzellikler olur ve tüm yayınlardan güzel haberler aldığımız bir yıl yaşarız. Sevgiyle, mutlulukla, iyi haberlerle geçireceğimiz bir yıl olması dileğiyle…

 

2017’de Klass alın, Klass Okuyun, Klass Olun…