2017, Uluslararası Eğitmenlik Teklifleri Aldığım Keyifli Bir Sene Oldu

2017, Uluslararası Eğitmenlik Teklifleri Aldığım Keyifli Bir Sene Oldu 2017, Uluslararası Eğitmenlik Teklifleri Aldığım Keyifli Bir Sene Oldu

Medikal Estetik Hekimi Dr. Pelin Taşkıran, ameliyatsız gençleştirme yöntemlerini ve 2017 yılında elde ettiği başarıları Klass’a anlattı...

 

Medikal Estetik Hekimi Dr. Pelin Taşkıran, Nişantaşı’nda yer alan yepyeni kliniğinde “Yeni Nesil Estetik” mottosuyla hastalarına, FDA onaylı ve sonuç odaklı teknolojik cihazlarıyla ameliyatsız gençleştirme yöntemlerini başarıyla uyguluyor. 2017 senesini uzun yıllardır emek verdiği medikal estetik alanında tecrübe ve birikimlerinin taçlandığı, klinik uygulamalarında titizlikle gözettiği bilimsel çalışmalarıyla ödüllendirilerek uluslararası eğitmenlik teklifleri aldığı çok başarılı ve keyifli bir sene olarak kapatan Dr. Pelin Taşkıran, kliniğinde uyguladığı yöntemlerle kişilere herhangi bir yan etki yaşatmıyor. Genç ve güzel Medikal Estetik Hekimi Dr. Pelin Taşkıran ile kliniğinde uyguladığı ameliyatsız, ağrısız ve kısa sürede  sonuç verebilen medikal estetik yöntemleri, gıdı ve çatlak tedavilerini, 2018 yılı güzellik trendlerini ve 2017 yılında elde ettiği büyük başarıları Klass okurları için konuştuk.

 

 

 

“Yeni Nesil Estetik” mottosuyla Nişantaşı’nda yer alan yepyeni kliniğinizde hastalarınızı ağırlıyorsunuz. FDA onaylı ve sonuç odaklı teknolojik cihazları, ürünleri uzman ellerde kişiye herhangi bir yan etki yaşatmadan sunduğunuz kliniğinizde uyguladığınız ameliyatsız gençleştirme yöntemlerini anlatır mısınız?

 

önleyici tedaviler uygulanmaz ise yıllar içinde cildimiz destek dokudaki kolajen, elastin ve hyaluronik asit kaybına bağlı yaşlanır. Kurur, kırışır, sarkar, lekelenir… Klinik şartlarda deri altına ince uçlu iğneler yardımıyla uyguladığımız insan dokusuyla tamamen uyumlu kolajen aşısı ve Hyaluronik asit+süksinat enjeksiyonları ile cildin hızla eski ışıltısına, elastikiyet ve sıkılığına kavuşmasını sağlayabiliyor, çizgi ve sarkmaları gözle görülür biçimde giderebiliyoruz. Kolajen ve hyaluronik asit hücre metabolizmasının, biyokimyasal ve fizyolojik olarak sağlıklı işleyişinde, nem tutucu özellikleriyle ciltteki optimal ideal sıvı dengesinin sağlanmasında hayati değere sahip.

 

 

 

Kolajen aşısı ve Hyaluronik asit+süksinat enjeksiyonları uygulamaları sırasında acı ağrı hissediliyor mu? Bu işlemlerin süresi nedir ve kaç seans uygulanması gerekiyor?

 

Minimal invaziv işlem olarak tanımladığımız; lokal anestezi altında, bir 10 dakikalık uygulama ve kısa iyileşme süreleri ile cilt kalitesinin artması, yaşlanma belirtilerinde hızla gerileme, 15 gün ara ile 3-4 seans uygulama sayesinde yıl boyu kalıcı etki elde etmek mümkün.

 

 

 

“MEDİKAL ESTETİK UYGULAMALARDA öNCELİK CİLDİN KALİTESİNİ İYİLEŞTİRMEK”

 

Gıdı ve çatlak tedavilerinde hangi medikal estetik yöntemleri uyguluyorsunuz?

 

Güneş ve çevresel faktörlere bağlı cilt hasarlarının, leke, akne skarlarının (sivilce izleri), cilt çatlaklarının, gıdı sarkmalarının tedavisinde FDA onaylı lazer uygulamalarımızla eş zamanlı kolajen ve ödüllü-patentli hyaluronic asit+süksinat içerikli özel enjeksiyonlar sayesinde cildin redermalizasyonunu yani; cilt altı destek dokunun temel hücresi olan fibroblastların doğrudan enerji üretim merkezlerine etki ederek yeniden canlanmasını, yapılanmasını sağlayabiliyoruz. Medikal estetik uygulamalarda öncelik cildin kalitesini iyileştirmek. Bu sayede ihtiyaç dahilinde üzerine yaptığımız dolgu, botoks ve iple germe gibi işlemler daha güzel ve doğal sonuçlar veriyor.

 

 

 

“CİLT üZERİNDEN UYGULANAN KREM-SERUM YA DA AĞIZDAN ALINAN KAPSüLLER KLİNİK UYGULAMALARA ANCAK DESTEKLEYİCİ UNSURLARDIR”

 

Peki, dışardan sürdüğümüz kremlerin ya da serumların cildimizdeki yaşlanma belirtilerini azaltmaya bir faydası yok mu?   

 

Danışanlarımdan sıkça yöneltilen sorulardan hareketle vurgulanması gereken bir nokta; cilt üzerinden uygulanan krem-serum gibi dermakozmetikler ya da ağızdan alınan kapsüller ile klinik uygulamalara eşdeğer etkinliğin sağlanması mümkün değil; bunlar ancak destekleyici unsurlardır. Cildin iyileşme için hedeflediğimiz dermis tabakasına özel teknik ve protokoller ile direkt enjeksiyonlar gözle görülür iyileşmeyi sağlayan asıl uygulamadır.

 

 

 

“2017, BİLİMSEL çALIŞMALARIMIN öDüLLENDİRİLEREK ULUSLARARASI EĞİTMENLİK TEKLİFLERİ ALDIĞIM KEYİFLİ BİR SENE OLDU”

 

Ardarda başarılar elde ettiğiniz 2017 yılını bir de sizden dinleyebilir miyiz?

 

2017 senesi uzun yıllardır emek verdiğim medikal estetik alanında tecrübe ve birikimlerimin taçlandığı, klinik uygulamalarımda titizlikle gözettiğim bilimsel çalışmaların ödüllendirilerek uluslararası eğitmenlik teklifleri aldığım, vakalarımın yayınlanmaya başladığı yoğun tempolu keyifli bir sene oldu. Geçtiğimiz yaz en ileri ve güvenilir teknoloji-ürün ve A Plus hizmet kalitesiyle Nişantaşı’nda faaliyete soktuğum yeni kliniğimde yeni nesil ameliyatsız estetik uygulamaları hastalarımla buluşturmaya başladım. 

 

 

 

2018 yılı güzellik trendlerinden bahseder misiniz? 

 

2018’de ameliyatsız estetik uygulamalar konusunda bilinçlenmenin artmasıyla herkesi birbirine benzeten hatalı uygulamaların yapay sonuçları terkedilerek; kişiye özel planlanan sağlıklı altın oranı gözeten estetiğin daha fazla talep göreceğini öngörüyorum.