2017 YILI GÜZELLİKLERLE GELSİN

2017 YILI GÜZELLİKLERLE GELSİN 2017 YILI GÜZELLİKLERLE GELSİN

Ne enteresan bir sene idi değil mi? Başımıza gelmeyen kalmadı. Benim için huzursuz bir yıldı. Kendimi tedirgin hissettiğim; ülkem, evladım için endişelendiğim bir yıl… Geride bırakmaya hazırlandığımız bu günlerde dileğim yeni yılın ülkemize ve tüm dünyaya refah, huzur, barış getirmesi. Kendim ve sevdiklerim için de önce sağlık diliyorum. Sağlığımız iyi olursa gerisini hallederiz diye düşünüyorum.

2016’nın son ayını yenilenmek ve sevdiklerime zaman ayırarak geçirmeyi istiyorum. Herkese Allah gönlündeki iyilikleri versin. Sevdiklerimiz için anlamlı, kalıcı, fayda sağlayan, ne alalım diye düşünürseniz işte size birkaç ip ucu.

 

NEFESİNİZE İYİ BAKIN

Akciğer Hastaları Dayanışma Derneği (AHDADER) ve Novartis işbirliği ile KOAH hastalığına dikkat çekmek için harika bir proje hazırlamış. Erkek hastalığı olarak bilinen KOAH’ın kadınlarda görülme oranın da artmış. İstanbul Film Müzikleri Orkestrası, “Nefesine Ses Ver” projesi özelinde bestelenen ve orkestra müziğine uyarlanan şarkıyı nefesli çalgılar eşliğinde İstanbul Göztepe semt pazarında çalmışlar. Alışveriş yapan kadınlar şok tabiJ Süper bir farkındalık projesi bence. Yeni yılda nefesinize iyi bakın bakamayanlara yardım etmeyi ihmal etmeyin.

 

BİR ŞEY DEĞİŞİR HER ŞEY DEĞİŞİR

“Okumak Her çocuğun Hakkıdır” ilkesiyle çalışmalarını sürdüren TOçEV, birbirinden güzel yılbaşı alternatifleriyle anlamlı hediyeler almanıza destek oluyor. Mesela “BİR ŞEY DEĞİŞİR HER ŞEY DEĞİŞİR” kampanyası ile; sevdikleriniz adına çocuklara kışı rahat geçirecekleri hediyelerini gönderebilir, dilerseniz çikolata, kupa bardak, isme sertifika, tohum kalem gibi ürünler alabilirsiniz.

 

THE LIFECO İLE ARININ

Sağlık en önemlisi derim ya, kendinize ya da sevdiklerinize The LifeCo’dan, holistik sağlık yaklaşımı ile detoks, sağlıklı beslenme, kilo kontrolü programı, well-aging terapileri; güzellik-bakım seansları, enerji ve bağışıklık sistemini güçlendiren destek programları hediye edebilirsiniz.

 

İSTANBUL MODERN’İN ARALIK ETKİNLİKLERİ BİR HARİKA

İstanbul Modern Sanat Müzesi’ni açıldığından beri ilgi ile takip ediyorum. Aralık’daki sergi alternatifleri harika. Eğitimler, atölyeler ise onlardan da güzel. Sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz; Ailece Sanat, Hafta Sonu çocuk Atölyeleri, BASF KIDS’ LAB, Garanti Gençlik Atölyeleri, “Kumdan Kaleler” programlar sizleri bekliyor.

 

TEGV İLE SEVDİKLERİNİZİNİ

YENİ YILINI KUTLAYIN

Bir başka çok sevdiğim çalışkan bulduğum Vakıf ise TEGV (Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı). Yılbaşında, hediyelerinizi TEGV ürünlerinden satın alarak hem çocukları, hem sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Ben tebrik kartlarına bayıldım özellikle. Alternatif çok… Ahşap oyuncaklar, kitap ayracı, bileklik, porselen kupa gibi hediyelikleri web sitesi e-mağazadan almak mümkün.