2019 Yazında Güneşten İlham Alan Saçlar Kakül ve Orta Boy Kesimler Moda

2019 Yazında Güneşten İlham Alan Saçlar Kakül ve Orta Boy Kesimler Moda 2019 Yazında Güneşten İlham Alan Saçlar Kakül ve Orta Boy Kesimler Moda

Garage Hair Repair Studio Nişantaşı şubesi ortaklarından Gökhan Ünlü, 2019 yazına kadınları nasıl hazırladıklarını, saç ve makyaj trendlerini Klass’a anlattı...

Ahmet çoban’ın kurucusu olduğu Garage Hair Repair Studio, kadınları 2019 yazına kendi doğallığını bozmayan saç, kaş, göz, makyaj kompozisyonu ve saç renginin tonlarını açarak hazırladı. Yaptıkları her uygulamada öncelikle doğallığı ön planda tutup özel Garage Organics bakım ürünleriyle hizmet veren Garage Hair Repair Studio Nişantaşı ortaklarından Gökhan ünlü ile 2019 Yaz Sezonu saç ve makyaj trendlerini ve tercih edilmelerini sağlayan farklılıklarını Klass okurları için konuştuk.

 

Ahmet çoban’ın kurucusu olduğu Garage Hair Repair Studio olarak Nişantaşı’nda 2019 yazına kadınları nasıl hazırladınız?

Nişantaşı’nda uzun yıllardır bulunma avantajımızdan dolayı çok sadık bir müşteri kitlesine sahibiz. Daha ilkbaharda güneşin yüzünü göstermesi ile beraber müşterimiz de biz de yazın pozitif havasına giriyoruz sanırım ve yaz için saçlarında nasıl yenilikler yapabiliriz diye konuşuyoruz. 2019 yazında bizim markalaşmış patentli uygulamamız Brushlight ve adı Türkiye’de artık Ahmet çoban ile beraber anılan Ombre yine oldukça revaçta olan uygulamalarımız. Biz ışıltıların geleceği kısımları doğru olarak belirliyoruz. Sonra bizim başlattığımız işi yaz boyunca güneş devam ettiriyor ve harika sonuçlar çıkıyor.

 

“SAçI ASLA KENDİ HALİNE BIRAKMAMALISINIZ. BAKIMSIZ BIRAKTIĞINIZ ZAMAN RENGİ SOLAR VE MATLAŞIP, SERTLEŞİR”

Peki yaz süresince saçı kendi haline mi bırakmalı? Yaz dönemine özel sunduğunuz saç bakım uygulamalarınız var mı?

Saçı asla kendi haline bırakmamalısınız. çünkü her ne kadar cilt kadar kendini göstermese de saç da çok çabuk kuruyan ve hasar alan bir yapı. Saçı bakımsız bıraktığınız zaman rengi solar ve matlaşıp, sertleşir. Benim size önerim yılda birkaç defa Garage Studio’larında özel bakım uygulamamız Sakinleştirici Bakım yaptırmanız. Ayrıca evde de düzenli olarak nem maskesi ile saçın sağlığını desteklemek. Bunun için de en doğru ürün bana göre Garage Organics Hair Serum. İçerisinde saça bakım yapacağım derken zarar verecek hiçbir madde yok sadece organik bitki özlerinin şifası var.

 

“KAKüLüN VE ORTA BOY KESİMLERİN MODA OLDUĞU BİR YAZ”

2019 yazının trend saç modelleri ve renk tonları nelerdir?

2019 yazında yine ışıltılar ile güneşten ilham alan saçlar moda. Bu gibi uygulamalar için mutlaka saçlarınız açık tonda ya da sarı olmalı diye düşünmeyin her renk saça birkaç açık tonu ile doğal ışıltılar katılabilir. Ayrıca kakülün ve orta boy kesimlerin moda olduğu bir yaz.

Devamı ve daha fazlası Klass Magazin Ağustos sayısında..