Develi Ailesi, Çocukları Sevil-Arif Develi Sanat Atölyesinde Ağırladı

Develi Ailesi, Çocukları Sevil-Arif Develi Sanat Atölyesinde Ağırladı Develi Ailesi, Çocukları Sevil-Arif Develi Sanat Atölyesinde Ağırladı

Türkiye’nin en köklü markalarından Develi Kebap’ın 4. kuşak temsilcisi Nuri Develi, Zorlu Performans Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Çocuk Sanat Festivali’nde açtığı Sevil-Arif Develi Çocuk Atölyesi’nde çocukları ağırladı.

çocukların gönüllerince eğlendiği ve sanatla iç içe olmayı öğrendikleri festivalde Sevil-Arif Develi çocuk Atölyesi’nde yaklaşık 1500 çocuk özel eğitmenler eşliğinde Develi tabaklarını boyadı. Festivalde aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda Gaziantep’te açılan ve Develi ailesinin devlete bağışladığı Sevil-Arif Develi Ortaokulu öğrencileri de yer alarak tabak boyama etkinliklerine katıldılar. Gaziantep’ten gelen ve festival öncesinde İstanbul’un tarihi yerlerini gezen öğrenciler birbirinden özel tabak boyamalarıyla yeteneklerini sergilerken, çocuk atölyesini açarak hem anne babasını onurlandıran hem de çocuklara eğlenceli bir gün sunan Nuri Develi “Develi olarak çocuklara çok önem veriyoruz. Bugün burada hem İstanbullu hem de geçtiğimiz yıllarda açtığımız Sevil-Arif Develi Ortaokulu’nun öğrencileri olan Gaziantepli çocuklarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Gelecekte de hedefim inşallah Sevil-Arif Develi Vakfı’nı kurmak ve bu vakıf bünyesinde ihtiyaç sahibi çocuklar için faaliyet gösterebilmek.” dedi. çocuklarla beraber tabakları boyayan Nuri Develi gün boyu stantta vakit geçirerek onları yalnız bırakmadı.