Edwards, Yeni Markası “Juliette”i Tanıttı

Edwards, Yeni Markası “Juliette”i Tanıttı Edwards, Yeni Markası “Juliette”i Tanıttı

Sade, şık ve yenilikçi çizgileriyle dikkat çeken takı markası Juliette, Edwards Akmerkez mağazasında gerçekleştirilen bir etkinlikle tanıtıldı. Edwards&Juliette ev sahipliğinde gerçekleştirilen davete iş ve cemiyet hayatından isimler yoğun ilgi gösterdi.

 

Yaşam stilini oluşturan küçük ayrıntılar ve tarz sahibi özel ürünlerin bir arada sunulduğu Brooks Brothers, Red Fleece, Replay, Batya Kebudi, Sperry Top Sider, Graf Von Faber Castell, Ebruly İstanbul, Armaggan markalı ürünlerin satışa sunulduğu Edwards mağazalarında Juliette’in geniş ürün yelpazesindeki ürünleri ile alışverişi keyfe dönüştürmeye devam ediyor.

 

 

 

Edwards’ın Akmerkez’deki mağazasındaki davete aralarında RMK Classic CEO’su Füsun Kuran, Tasarımcı Juliette Vert ve eşi Murat Vert, Aslıhan Şentürk, Ayşegül Hotiç, Başak Boztepe ve kızı, Belgin Aksoy, Ece Şirin, Gülbin Simitçioğlu, İdil Lüleci, özlem Güsar, Selin Balık, Sıla Gök, Tuğçe Peksayar’ ın da bulunduğu isimler katıldılar.

 

Yenilikçi tasarımlarıyla ön plana çıkan Juliette, seçkin yerli-yabancı marka karması ve geçmişten gelen üstün hizmet anlayışını, çağdaş ve ulaşılabilir kimliği ile yeniden yorumlayan Edwards mağazalarında yerini aldı. Juliette, tasarımdan üretime, kalite ve iyi hizmet felsefesiyle şehirli kadına günlük olarak kullanabileceği dikkat çekici tasarımlar sunuyor.