Ekşioğlu Çifti, Yardım İçin Birbirleriyle Yarıştılar

Ekşioğlu Çifti, Yardım İçin Birbirleriyle Yarıştılar Ekşioğlu Çifti, Yardım İçin Birbirleriyle Yarıştılar

Ressam Tülin Kanun, gelenekselleşmiş olan “Bir Resim Yap” Projesinin dördüncüsünü Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirdi. Tülin Kanun ve Epilepsi ile Savaş Derneği Başkanı Naz Yeni’nin ev sahipliğinde gerçekleşen bu özel gecenin geliri Epilepsi ile Savaş Derneği'ne bağışlandı.

Projenin sponsorluğunu üstlenen EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu gecede Binali Yıldırım’ın tablosunu 60 Bin TL’ye, eşi Katerina Ekşioğlu da Gül Ergi’nin tablosunu 50 Bin TL’ye alarak gecede hem tatlı bir rekabet yaşadılar hem de organizasyonun rekor bağışını yaptılar.

 

Ressam Tülin Kanun’un gelenekselleşmiş olan “Bir Resim Yap” Projesinin dördüncüsü çırağan Sarayı'nda Tülin Kanun ve Epilepsi ile Savaş Derneği Başkanı Naz Yeni’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Geliri Epilepsi ile Savaş Derneği'ne bağışlanan bu özel gecenin sunuculuğunu Didem Taslan yaparken gecenin müzayedesini Yavuz Seçkin üstlendi. Siyaset, iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının ünlü isimlerinin bir araya geldiği bu özel gecede sponsorlara plaket takdim edildi. İlk defa fırçayı ellerine alarak yaptıkları resimler ile büyük beğeni toplayan ünlü isimlerin “Epilepsi ile Savaş Derneği” yararına yaptıkları eserler açık arttırma ile sanat severlere sunuldu. Gecenin sponsorlarından Ekba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu açık artırmada eşi Katerina Ekşioğlu ile yarıştı. Cihan Ekşioğlu Binali Yıldırım’ın tablosuna 60 Bin TL, Katerina Ekşioğlu’da Gül Ergi’nin tablosuna 50 Bin TL toplamda 110 Bin TL vererek derneğe katkıda bulundular. Esin Yağmurdereli’nin tablosu ünlü işadamı örfi Bilgin tarafından 15 Bin TL’ye alınırken gecede örfi Bilgin, Fatih Terim ve tüm oyuncular tarafından imzalanan formayı da 15 Bin TL’ye satın aldı. Kazım Türker’in tablosu Orhan çelikkan tarafından 40 Bin TL’ye, Fatih Terim’in tablosu Habip Arıkan tarafından 80 Bin TL’ye, Bige Daruga çalışkan’ın tablosu Alper Sürücü tarafından 100 Bin TL’ye açık artırmada satın alındı. Yapılan açık artırımların ardından sahneyi devralan Seda Sayan, birbirinden değerli tüm şarkılarını davetliler için seslendirdi.