Hastalarımıza Doğal ve Uzun Süreli Güzellik Vermeyi Vadediyoruz

Hastalarımıza Doğal ve Uzun Süreli Güzellik Vermeyi Vadediyoruz Hastalarımıza Doğal ve Uzun Süreli Güzellik Vermeyi Vadediyoruz

Smileest Kurucuları Medikal Estetik Hekimleri Dr Ayşegül Girgin & Dr İsmail Metin Hoşer, 2019 yılının trend uygulamalarını Klass’a anlattılar...

Smileest çatısı altında bir araya gelen Medikal Estetik Hekimleri Dr. Ayşegül Girgin ve Dr. İsmail Metin Hoşer, hastalarını bütüncül sağlık çerçevesinde ele almaya özen gösteriyorlar. Kliniklerinde hastalarına, estetik takvimi hazırlamayı, aşamalı olarak tedavilerini yaparken kendileriyle uyumlu, doğal ve uzun süreli güzellik vermeyi vaat eden Dr. Ayşegül Girgin & Dr. İsmail Metin Hoşer, Türkiye’nin ilk Türkçe estetik botulinum toksin kitabının da yazarları. Smileest Kurucuları ve Sahipleri Dr. Ayşegül Girgin & Dr. İsmail Metin Hoşer ile yollarının nasıl kesiştiğini, kliniklerinde gerçekleştirdikleri 2019 yılının trend uygulamalarını ve hastalarıyla olan bütüncül sağlık üzerine kurulu bol kahkahalı ilişkilerini Klass okurları için konuştuk.

 

AYŞEGüL GİRGİN: “Bizim tutkumuz en iyisini yapmaya çalışmak. Mesela, İsmail’in simetri hastalığının olması çok işime geliyor. Benim göremediğim asimetrileri bile görerek beni şaşırtıyor. Biz aynı odada birlikte çalışmayı hastalarımızla birlikte ilgilenmeyi seviyoruz. Birlikte çalışırken uygulama odasından gelen kahkahaları duymanız çok mümkün.”

 

İSMAİL METİN HOŞER: “Biz kahkahayı ve esprileri anestezi gibi kullanıyoruz, hastalarımızın sadece estetik ve antiaging ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor aynı zamanda onların mutlu olmalarını uygulama sırasında endişe duymak yerine kahkaha atmalarını istiyoruz.”

 

 

Medikal Estetik dünyasının başarılı hekimleri olarak öncelikle uzmanlık alanlarınıza bakış açınızı ve bir araya geliş öykünüzü bizimle paylaşabilir misiniz?

AYŞEGüL GİRGİN: Ben medikal estetik hekimiyim. Medikal estetik sadece benim mesleğim değil aynı zamanda da hobim. 1997 yılından beri işimi büyük bir aşkla yapıyorum. Hayatın tesadüflerle şekillendiğine inanıyorum. Yıllar önce medikal estetiğe başlamama sebep olan tatlı tesadüf gibi, İsmail ile bir eğitimde tanışarak başlayan tesadüfler zinciri gibi…

 

İSMAİL METİN HOŞER: Medikal estetik ile ilk tanıştığımda zevk alarak çalışacağım işin bu olduğunu anladım. Dört senedir her gün daha yeni bir şeyler öğrenip daha yeni uygulamalar yapmayı kendime hedef belirledim. Geçtiğimiz yazı Türkiye’nin ilk Türkçe estetik botulinum toksin kitabını yazarak geçirdik. Yayıncımızın söylediğine göre şu anda tıbbi kitaplar arasında en çok satanların başında geliyor. Tesadüflerle başlayan çalışmamız sadece kitapla sınırlı kalmadı. Baktık ki uyumlu çalışabiliyoruz niye bunu aynı çatı altında sürdürmeyelim dedik.

 

“YORUCU VE YOĞUN çALIŞMA HAYATIMIZDA NEDEN HEM çALIŞIP HEM EĞLENMEYELİM Kİ DEDİK VE BİRLİKTE çALIŞMAYA BAŞLADIK”

Sizi birlikte çalışabileceğinize ikna eden en önemli şey ne oldu? Smileest nasıl kurdunuz?

A. G.: Bu tesadüfi çalışma bize çok güzel iki şey verdi. Birincisi yazarları olmaktan gurur duyduğumuz kitabımız. İkincisi birlikte çok eğlenerek çalıştığımızı fark etmemiz. İsmail benim yoğun çalışmama ve zorlamalarıma dayanabiliyordu. üstelik çok titiz ve benden de fazla mükemmeliyetçiydi. Yorucu ve yoğun çalışma hayatımızda neden hem çalışıp hem eğlenmeyelim ki dedik ve birlikte çalışmaya başladık.

 

İ. M. H.: Biz işimizi seviyoruz. İkimiz de işimizi çok önemsiyoruz ve en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Daha da önemlisi çalışırken çok eğleniyoruz ve eğlendiriyoruz.

 

“BİZİM TUTKUMUZ EN İYİSİNİ YAPMAYA çALIŞMAK”

Biraz da çalışma prensiplerinizden bahseder misiniz? Ters düşen yönleriniz var mı?

A. G.: Bizim tutkumuz en iyisini yapmaya çalışmak. Mesela, İsmail’in simetri hastalığının olması çok işime geliyor. Benim göremediğim asimetrileri bile görerek beni şaşırtıyor. Bazen ayrı ayrı odalarda çalışıyoruz ama asıl biz aynı odada birlikte çalışmayı hastalarımızla birlikte ilgilenmeyi seviyoruz. Birlikte çalışırken uygulama odasından gelen kahkahaları duymanız çok mümkün.

 

İ.M.H: Biz kahkahayı ve esprileri anestezi gibi kullanıyoruz. Hastalarımızın sadece estetik ve antiaging ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor aynı zamanda onların mutlu olmalarını uygulama sırasında endişe duymak yerine kahkaha atmalarını istiyoruz.

Devamı ve daha fazlası Klass Magazin Şubat sayısında..