Hayalim Ibiza’nın Dünyaca Ünlü Kulüblerinde Çalmak

Hayalim Ibiza’nın Dünyaca Ünlü Kulüblerinde Çalmak Hayalim Ibiza’nın Dünyaca Ünlü Kulüblerinde Çalmak

DJ Teo, hayallerini ve DJ’lik Serüvenini Klass’a anlattı.. Dansçı kimliğiyle tanıdığımız ve üst düzey davetlerde aldığı sahnelerle adından söz ettiren Teo Demir, kariyerini DJ’lik ile sürdürmeye devam ediyor.

DJ kabinine geçip alışılagelenin dışında dinleyicilerine daha farklı bir deneyim yaşatan Dj Teo, dansçılıktaki iddiasını DJ’likte sergilemeye devam ediyor. Aldığı ciddi eğitim beraberinde hayranlarına ve dinleyenlerine müziği görsel bir şov halinde sunmaya hazırlanan DJ Teo Demir, hayallerini, gelecek planlarını ve DJ’likte yarattığı farkı Klass’a anlattı.

 

Teo Bey, dansçılığın ardından DJ’liğe geçmeye nasıl karar verdiniz?

17 yıl boyunca profesyonel olarak dans ettim. Jet sosyetenin özel partilerinde programlar yaptım. Dünya starları Türkiye’ye geldiklerinde onlara özel davetler yaptım. ömer Karacan ve Mermerci’lerin düğünlerinde,özel organizasyonlarında programlarda bulundum.

Yıllarca jet sosyete için şov yaptım. Şimdi DJ olarak yol alıyorum. Tekrar sosyal yaşam dünyasının içerisinde gündemde olmak istiyorum. Ama artık dansçı kimliğimin yanı sıra DJ olarak tanınmak istiyorum.

 

“DJ KABİNİNE GEçMEMİN SEBEBİ ARTIK YORULMUŞ OLMAM”

Günümüzde DJ kabinin arkasına geçip performans göstermeye başlayan çokça kişi görüyoruz. Peki sizin DJ’likte yarattığınız fark nedir?

Ben farkımı şöyle dile getiriyorum; yıllarca hep bacaklarımı ayaklarımı kullandım şimdi parmaklarımı kullanıyorum diyorum. Ben üç ay profesyonel eğitim aldım ve DJ kabinine öyle geçtim. Benim DJ kabinine geçmemin sebebiyse artık yorulmuş olmam. İnsanlara farklı bir şey vermek istiyordum ve müziği de çok sevdiğim için dans pistinden DJ kabinine geçtim. Ben 360’ın eğlence koordinatörüydüm ama bu bana göre bir iş değildi. İnsanları seviyorum. İnsanlarla muhatap olmayı da seviyorum. Ama insanları kendim eğlendirmek istiyorum.

 

Peki DJ’liği dansla birleştirmeyi düşünüyor musunuz?

Evet zamanla. Bunun için profesyonel anlamda ekibim de var. İnanılmaz güzel çalışıyorlar, hepsi profesyonel dansçılar. Şov olarak da en son ekibimle birlikte 2-3 dakikalık bir şov yapıp DJ kabininin önünde herkese el sallayıp çıkmak istiyorum.

 

Bu dinleyenler için de çok farklı bir deneyim olur…

Yıllardır şov dünyasında ve böyle bir ekibin içinde olduğum için bütün dünya starlarını ve Türkiye’nin devlerini canlandırıyoruz. Marilyn Monroe’ya özgü şarkılarda bir anda Marilyn Monroe’nun sahnede olmasını canlandırarak sağlayabiliriz. Bu tarz şeylerle yol almak istiyorum. Sosyal yaşam dünyasının içindeki seçkin insanlar ne kadar profesyonel çalıştığımı bilirler. Bu şekilde başarılı olacağımı düşünüyorum. Zaten yapıyorum da. İstanbul’un gözde mekanlarında çıkıyorum. İstanbul dışında şu anda Ege bölgesine gidiyorum, Bodrum, çeşme, Marmaris, Kuşadası’nın en özel clublerinde programlar yapacağım.

 

Peki sadece Türkçe şarkılar üzerine mi yoğunlaşıyorsunuz?

Ağırlık Türkçe ama tabii ki yabancı şarkılarda var.

 

“HAYALİMDEKİ SAHNE  IBIZA’NIN İYİ BİR KULüBüNDE çALMAK”

Peki hayalinizdeki sahne neresidir?

Türkiye’deki en iyi yerlerde programlar yaptım. Avrupa’da da birçok yerde dans ettim. Ama hayalimdeki sahne tabii ki Ibiza’nın iyi bir kulübünde çalmak diyebilirim. Tabii böyle bir durumda onların istediği tarzda şarkılarla yol alırım. Ama şuna da değinmekte fayda var. Benim için sahne aldığım her yer özeldir. Her zaman ki gibi Jet-set ve üst düzey kişilerin özel günlerinde sahne almaya devam edeceğim.

 

Daha önce farklı kostümlerle ve makyajlarla sahne almıştınız. DJ Kabininde de bu anlamda farklılık yaratmayı istiyor musunuz?

Ben aslında Drag Queen olarak yol almak istemiştim ama vazgeçtim normal bir şekilde jeanimle, gömleğimle, t-shirt’ümle olmaya karar verdim. çünkü benim görsel olarak iyi bir fotoğrafım var. O yüzden bunu çok daha fazla şeylerle match etmekten vazgeçtim. Yıllarca Drag Queen olarak çalıştığım için o konuda yorulduğumu düşünüyorum. Ama dansımdan kimseyi mahrum bırakmayacağım, çünkü insanlar beni dansçı olarak seviyorlar ve biliyorlar; enerjimi de ayrıca seviyorlar ve bu enerjimi asla eksik etmeyeceğim ve enerjimi herkese vereceğim.

 

“EN İYİ MEKANLARIN İŞLETMESİNİ YAPTIM, EN İYİ MEKANLARDA PROGRAMLAR YAPTIM VE EN İYİ MEKANLARDA MüZİK YAPMAK İSTİYORUM”

Hem üretim hem de sunum sahnede bir arada olacak…

Bunu benim yapmamam saçma olurdu. Müzikten hiç anlamayan müzikle alakası olmayan insanlar DJ kabininin arkasındalar. Benim 17 yıldır bu sektörün içinde olup DJ kabininin arkasına geçmem hiç kimseye tuhaf gelmedi. Ben evimde oturup ya da farklı işlerle uğraşıp bu işi yapan biri olmadım. En iyi mekanların işletmesini yaptım, en iyi mekanlarda programlar yaptım ve şu anda en iyi mekanlarda müzik yapmak istiyorum.

 

Peki albüm yapmayı düşünüyor musunuz?

Evet bir single albüm çıkaracağız. Ben hep sahnelerde olacağım ve benim nerede olduğumu bilmek isteyen hayranlarım, sevenlerim sosyal medyadan da beni takip edebilirler..

 

instagram adresim dj_teo…