“Murathan Mungan Şarkıları Senfonik” Konseri 19 Eylül’de Vadi Açıkhava’da!

 “Murathan Mungan Şarkıları Senfonik” Konseri 19 Eylül’de Vadi Açıkhava’da! “Murathan Mungan Şarkıları Senfonik” Konseri 19 Eylül’de Vadi Açıkhava’da!

Maskeli Balo, Telli Telli, Eskiden, Çember, Fırtına, Aşk Tesadüfleri Sever, Nilüfer, Olmasa Mektubun, Aşk Yeniden gibi ezbere bilinen Murathan Mungan imzalı şarkılar senfonik düzenlemelerle seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kalben ve Derya Köroğlu Aynı Sahnede

Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu ve Kalben’in birlikte sahne alacakları projede, sanatçılara Alper Kömürcü yönetiminde  30 kişilik İstanbul Akademi Senfoni Orkestrası eşlik edecek.

 

Gecenin Guest Starlari: Gülden Karaböcek ve Ceylan Ertem

Gülden Karaböcek ve Ceylan Ertem yorumlayacakları Murathan Mungan şarkılarıyla geceye renk katacaklar. Murathan Mungan’ın imzasını taşıyan şarkıların senfonik aranjmanları aynı zamanda projenin müzik direktörü de olan Alper Kömürcü’ye ait. Klasikle popu birleştiren proje; daha önce Senfonik Şebnem Ferah, Senfonik İbrahim Tatlıses, Broadway’den İstanbul’a Müzikaller, Senfonik Divalar-Nilüfer gibi çok ilgi gören projelere imza atan Nurcan Karaca’ya ait.

Covid19 nedeniyle fiziksel mesafe kurallarına uygun olarak mekan kapasitesinin çok altında sınırlı sayıda seyirci alınacaktır.

 

 

Konserin biletlerine; www.biletix.com veya biletix satış noktalarından ulaşılabilir.

Vadi Açıkhava;Türkiye’nin en ünlü isimlerinin etkinlikleri, hem toplu taşımayla hem de geniş otoparkı sayesinde özel araçlarıyla gelecek İstanbulluları bekliyor.

Adres : Vadi Açıkhava- Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi, Cendere Caddesi Sarıyer/İstanbul

Tarih: 19 Eylül, Cumartesi

Mekan: Vadi Açıkhava

Saat:21:00