Renklendirme İşlemlerimizle Türkiye ve Dünyada Adımızı Duyurduk

Renklendirme İşlemlerimizle Türkiye ve Dünyada Adımızı Duyurduk Renklendirme İşlemlerimizle Türkiye ve Dünyada Adımızı Duyurduk

Garage Hair Repair Studio Levent şubesinin başarılı ekibi salonlarını farklı kılan özellikleri Klass’a anlattı...

“Ombre, Sombre, Sunkissed, Brushlight gibi uygulamaları ve kozmetik dünyasına kazandırdığı Garage Organics markasıyla sektörde yeniliklerin öncü salonu haline gelen Garage Hair Repair Studio’nun başarılı ekibi sunduğu kaliteli hizmetlerle büyümeye devam ediyor. 2015 yılında kurulan Garage Hair Repair Studio, ismini yalnızca yurt içinde değil aynı zamanda yurt dışında da duyurarak kişiye özel hizmet anlayışı ile alanında fark yaratmayı başardı. Garage Hair Repair Studio’nun başarılı kuaförleri Yılmaz çoban, Onur çamur, Taner Yılmaz ve Akın Gülmez ile Garage Hair Repair Studio ile yollarının nasıl kesiştiğini ve kendilerini diğer salonlardan ayıran yenilikçi hizmet anlayışlarını Klass okurları için konuştuk”

 

“Hair Balm” adını verdiğimiz kırık uçları onaran ve “Hair Serum” dediğimiz saçların daha hızlı uzamasını sağlayan ve saça ekstra parlaklık veren bir ürünümüz var.  Bunun dışında yıkama sonrası saçın daha kolay taranmasın sağlayan bitkisel içerikli Leave In Treatment ürünümüz, el yıkama, vücut losyonu ve organik şampuanlarımız mevcut.

 

 

Garage Hair Repair Studio bünyesinde başarıyla hizmet veren bir ekipsiniz. Sizleri tanıyarak Garage Hair Repair Studio ile yolunuzun kesişme hikayesini dinleyebilir miyiz?

YILMAZ çOBAN: 2012 yılından itibaren daha önce kurmuş olduğumuz bir salonda 3 sene süren işletme geçmişimizden sonra 2015’te Garage Hair Repair Studio’yu kurduk. O günden beri kendi markamızla yaptığımız güzel işlerle beraber büyümeye devam ediyoruz. Her geçen gün daha da büyüyerek ismimizi uluslararası alanda da duyuruyoruz.

 

ONUR çAMUR: Kuruluşundan itibaren Garage Hair Repair Studio bünyesinde yer alıyorum Daha öncesinde Ahmet çoban ile başka bir markanın bünyesinde beraber çalıştık. Daha sonra Garage Hair Repair Studio kuruldu ve onunla bu yeni oluşuma geçiş yaptık. 2015 yılından itibaren de bu ekibin bir parçasıyım. Garage Hair Repair Studio benim için yeni beceriler kazandığım bir okul oldu.

 

TANER YILMAZ: üç senedir Garage Hair Repair Studio bünyesinde yer alıyorum. Buraya gelmem kariyerim açısından bir dönüm noktası oldu diyebilirim. Buradaki ekip arkadaşlarımızla çok iyi bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Sektöre yön veren uygulamalarımızla da müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyoruz.

 

AKIN GüLMEZ: Kuaför mesleğinde 18 yıllık bir geçmişim var. Bu zamana kadar ki kariyerimin 16 yılı tek bir salonda geçti. Bir süre sonra yoluma Garage Hair Repair Studio ile devam etme kararı aldım. Bu hedefime ulaştığım ve bu ekibin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bir buçuk yıldır Garage Hair Repair Studio bünyesinde çalışıyorum.

 

 

Yılmaz Bey, Garage Hair Repair Studio’nun ünü önce Türkiye’ye, daha sonrasında da tüm dünyaya yayıldı. Bu oluşum sürecini ve büyümenizdeki önemli faktörleri anlatabilir misiniz?

Y. ç: Yaptığımız renklendirme işlemleriyle dünyaya ve Türkiye’ye adımızı duyurduk.  Ombre, Sombre, Sunkissed, sakinleştiri bakım gibi yenilikçi uygulamalarımız bizleri bir adım öne çıkardı. Kuaför sektöründe önemli bir değişikliğe yol açtık. Zamanla insanlar bizi daha çok tercih etmeye başladı. Biz, müşterilerimizin saç yapısına göre hareket ediyoruz. örneğin çok yorgun bir saça işlem yapmamaya özen gösteriyoruz. Bizim amacımız anlık olarak kazanç sağlamak değil müşterimizin buradan memnun ayrılmasıdır.

 

Garage Hair Repair Studio olarak kozmetik dünyasına kazandırdığınız Garage Organics markasını ve ürünlerini anlatabilir misiniz?

A. G: Türkiye’de kendi markasını yaratan tek salonuz. ürünlerimiz bitkisel içerikli, ETKO ve Cosmos Organic sertifikalıdır. Bu sertifikaların biri Avrupa’dan biri de Türkiye’den. Dünya genelinde de bitkisel ürünlerin revaçta olduğu görüyoruz. ürünlerimizin her birinde 12 çeşit faydalı bitki var.  “Hair Balm” adını verdiğimiz kırık uçları onaran ve “Hair Serum” dediğimiz saçların daha hızlı uzamasını sağlayan ve saça ekstra parlaklık veren bir ürünümüz var.  Bunun dışında yıkama sonrası saçın daha kolay taranmasın sağlayan bitkisel içerikli Leave In Treatment ürünümüz, el yıkama, vücut losyonu ve organik şampuanlarımız mevcut.

 

Yılmaz Bey, Levent şubesinin işletme ortağısınız. Bu şubedeki hizmetlerden ve sektörde oluşturduğu farklardan bahsedebilir misiniz?

Y. ç: Levent şubemizde daha çok renklendirme işlemleri gerçekleştiriyoruz. “Ombre,” “Sunkissed,” doğal “Brushlight” uygulamalarımızda insanların yüzüne, tenine ve kaşına göre hareket ediyoruz. Kişiye özel hizmet anlayışımızla alanında fark yaratan bir salon olmayı başardık. Bu da insanların bizi tercih etmesindeki en önemli neden oldu. Garage Hair Repair Studio’ya gelen bir kişi buradan memnuniyetle ayrılacağından emin bir şekilde geliyor.

 

Devamı ve daha fazlası Klass Magazin Mart sayısında...