Size Güzel Haberlerim Var Ama ABD’de Yaşanacaklar İçin Aynı Şeyi Söyleyemeyeceğim

Size Güzel Haberlerim Var Ama ABD’de Yaşanacaklar İçin  Aynı Şeyi Söyleyemeyeceğim Size Güzel Haberlerim Var Ama ABD’de Yaşanacaklar İçin Aynı Şeyi Söyleyemeyeceğim

Yazı; Neslihan Akbaydar Ne durumdayız? Moraller bozuk, hepimiz evdeyiz, bir kısmımız işe gitmek zorunda, kendimizi korumaya çalışıyoruz dediğinizi duyabiliyorum. Ama enerjimizi ne kadar yüksek tutabilir ve çevremize bunu iyi yansıtabilirsek bugün koruyacağımız pozitif enerjiyle daha güzel daha sağlıklı bir gelecek inşa edebiliriz. Türkiye’nin enerjisi ve doğum haritası bu salgının bizi teğet geçeceğini gösteriyor. Yapmamız gereken sadece önlemleri sıkı tutup geleceğe umutla bakmak. Şimdi gelinen son durumda Türkiye’nin, dünyanın ve evrenin enerjisi bize ne diyor gelin şöyle bir göz atalım.

GEZEGENLER CORONA TAKIM YILDIZININ üZERİNDE BİRLEŞİYOR VE CORONA VİRüSü ORTAYA çIKIYOR. ASTROLOJİ BU KADAR GüçLü BİR ANLATIMLA BİZE SESLENİYOR

Evet, başta büyük bir ilgiyle takip ettiğim Oğuzhan Ceyhan olmak üzere astrologlar Türkiye’nin doğum haritasının kuvvetli olduğunu ancak geçtiğimiz Kasım’dan itibaren Zuben Elschemali yıldızının etkisiyle beraber sert bir döneme girdiğimizi vurgulamışlardı. Gezegenler Corona takım yıldızının üzerinde birleşiyor ve corona virüsü ortaya çıkıyor. Astroloji bu kadar güçlü bir anlatımla bize sesleniyor. Astrolojiye göre birçoğumuz böyle bir birleşimi hayatlarımız boyunca bir daha yaşamayacağız. çünkü 33 bazen 38 yılda bir geliyor. Satürn, Jüpiter, Pluto ve üzerine Mars ve bir de 18’in de ay bu 5’li konbinasyon 370 yılda bir oluyor. Şimdi Türkiye’nin enerjisi bize sakin olun ve yaşlılarınızı, güçsüzlerinizi çok iyi koruyun mesajı veriyor. Zaman olarak ne gösteriyor derseniz; bu enerji 30 Mart’tan itibaren ülke genelini etkisi altına alarak 9 Nisan’a kadar aktif olacak diyor. Ama bu sadece Türkiye için geçerli değil. Dünyanın şu günlerde görülen enerjisine baktığımızda tüm dünyada ve özellikle ABD’de Corona virüs etkisinin çok daha sarsıcı olabileceğini bize gösteriyor.   Korumak ve korunmak zorundayız. Bu salgın ve enerji 11 Haziran’a kadar etken olacağının ve temmuz ayından itibaren nefes almaya başlayabileceğimizin enerjisini veriyor.

DüNYANIN ENERJİSİ 30 MART İTİBARİYLE ABD’YE VE DONALD TRUMP’A DİKKAT çEKİYOR

Şimdi ilk olarak güzel haberlerden önce çok acil bulduğum bir uyarıya vurgu yapmak istiyorum. Yeni dünya düzeni gelirken buna karşı hala tekelciliğini büyük bir umarsızlıkla icra etmeye yönelik açıklamalar yapan ABD Başkanı Danold Trump’dan yola çıkarak söylemek istiyorum ki, ABD önümüzdeki 30 Mart itibariyle başta Corona virüs mücadelesinde çok büyük bir sınav ile karşı karşıya kalabilir. Bu ülke üzerindeki enerji şunu gösteriyor ki 30 Mart sonrası ABD’yi çok zor günler bekliyor. ABD’de de yaşayanların ve oradaki tüm Türk dostlarımızın bu virüse ve enerjiye karşı azami dikkatle hareket etmelerini vurgulamak isterim. ABD Başkanı Donald Trump’da gerek Corona virüs gerekse başka bir sebeple çok ciddi bir sorunla karşılaşabilir. 30 Mart itibariyle her türlü olası riske karşı bu sadece Corona virüs değil çok daha dikkatli olması gerekebilir.

 

YENİ TEDAVİ YöNTEMLERİ KAPIDA

Gelelim güzel kısımlara… ülkemizde yaydığı enerji bize ne diyor biraz açarsak. 24 Mart’ta güzel bir yeni ay vardı ve 9 Nisan’daki süper dolunayla beraber bu enerjinin güzel anlamları var. Yani bu süreçten aldığım enerji her şeyden önce bize yeni tedavi yöntemleri geleceğin isöylüyor. çözümü ve aşısını çinlilerin ve / veya Fransızların bulması yüksek ihtimal ve 9 Nisan itibariyle daha net şeyler açıklamaya başlayacaklar. İlacın bulunmasıyla ilgili süreç muhtemelen 21 Haziran’a kadar sürebilir ve virüsün ülkemizdeki en üst seviyedeki etkisi 31 Mart’a kadar devam edebilir. 25 Nisan’dan itibaren de Corona virüsün etkisinin tüm dünyada ciddi olarak gerilemesi muhtemel. 12 Mayıs itibariyle daha da rahatlayabiliriz. 10-11 Haziran’dan itibaren ise bir sakinlik ortamı geliyor ama ağustos ayına kadar ara ara adını duyabiliriz. Hayvanlara ve çocuklara zarar vermediğini görmeye de devam edeceğiz.

RUH İKİZİNİZLE KARŞILAŞABİLİRSİNİZ, GİZLİ İLİŞKİLER ORTAYA çIKABİLİR

Hayat her şeye rağmen devam ediyor ve bize hoş sürprizler de hazırlıyor. Bazı kişiler için yeni ve güzel karşılaşmalar olabilir. Yarım kalmış ilişkiler eski sevgililer karşınıza çıkabilir ya da ruh ikizinizle karşılaşabilirsiniz. önümüzdeki dönemde bu enerjiler de görünüyor. Daha önceden haksızlığa uğrayanların haklarını geri alabilmesi söz konusu olabilir. Bazı insanlar kardeşleriyle ilgili anlaşmazlıklar yaşayabilir. Yapılacak anlaşmalarda gecikmeler, ertelemeler görülebilir. Bazı insanların sakladığı gizli ilişkiler ortaya çıkabilir.

SUMAK SUYU, çöREKOTU YAĞI VE ZEYTİNYAĞI TüKETİN

Şu dönemde ve bundan sonra en çok bağışıklık sistemimizin kuvvetli olmasına özen göstermeliyiz. Uzmanlar gerekli uyarıları yapıyor hep birlikte dinleyip uygulamaya çalışıyoruz ama olayların ve gezegenlerin konumları gereği enerjimizin düştüğü şu dönemde bağışıklık sistemimizi güçlü tutacak süper bir ilaç yok. O nedenle doğal yollardan alabileceğimiz önemleri çok önemsiyoruz. İlki neydi; D vitamini. Eğer D vitamini oranımız düşükse D vitamini takviyesi ve bol sebze, meyve ile C vitamini takviyesi yapmamız gerektiğini unutmuyoruz. Benim bir de size hatırlarsanız kuru üzüm çekirdekli (çekirdeksiz de olabilir) yemeliyiz önerim vardı. Bunu yineleyerek birkaç ilave daha yapmak istiyorum. Lütfen bu dönemde sumak suyu, çörekotu yağı ve bol hakiki zeytinyağı tüketelim. Ayrıca sumak kaynatın ve suyunu için. İki kilo suya ortalama 100 gr. sumak koyup 5 dk kaynatarak soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra süzüp suyunu günde bir çay bardağı sabah bir çay bardağı akşam olmak üzere 5 gün boyunca bu şekilde tüketin. Sonra günde bir çay bardağına düşürebilirsiniz. Bunu ben böyle yapıyorum dileyenler araştırarak uygun şekilde yapabilir. Herkese inanılmaz derecede tavsiye ediyorum. Bunu içenler ileri de ne demek istediğimi anlayacaklardır. Ama bir rahatsızlığınız varsa önce lütfen doktorunuza danışın.

TüM DüNYAYI ZORUNLU DöNüŞüMLER BEKLİYOR

Size hep iyi haberler vermek istiyorum ama bizi bekleyen bazı hususlara da değinmeden geçmek istemedim. 13 Mayıs-25 Haziran arası Venüs retrosunda değişen duygular, insanların kendilerini sorgulamaları, ticaret ve para kazanma noktasında önemli duraklamalar olabilir. İnsanlar daha çok iletişim cihazları üzerinden görüşmeler yapacak. Tüm dünyayı zorunlu dönüşümler bekliyor. Türkiye’de de eğitim sistemi değişebilir. Bu süreçte çok önemli kararlar, sözleşme, evlilik, anlaşmalar yapılmamalı. Finansal olarak altın ve parada değer kaybı olabilir. Yatırımlara akrabalarla olan ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Gizli düşmanlık, aldatmalar, hırsızlıklara şu dönem daha fazla dikkat etmeliyiz. Yaz boyunca ise geçmişten gelen, yarım kalan işlerimiz olabilir. Bunlarla yüzleşme ve sonuçlanmalar ile karşılaşabiliriz. 3 Nisan -13 Mayıs basın iletişim ve medya ile ilgili olayların yaşanacağı etkin bir dönem enerjisi veriyor.

DüNYADA DOĞA OLAYLARI YAŞANABİLİR, HüKüMETLER DüŞEBİLİR

Evrenin ve Türkiye’nin enerjisine baktığımızda 24 Mart’tan itibaren Satürn Oğlak’tan Kova’ya geçti ama temmuzda geri dönüyor. Yani başka şeyler de olacak. “Her şer de bir hayır vardır” sözünü hiç unutmayalım ve bu dönüşümü, yaşananları ve yaşanabilecekleri böyle algılayalım lütfen. Hatta bu değişimler Türkiye için farklı fırsatlar bile doğurabilir. 24-26 Nisan özellikle nisan ayında orta derecede, ama endişe etmeyin lütfen, korkutucu olmayan depremler gerçekleşebilir. 5 Haziran, 21 Haziran, 5 Temmuz doğa olaylarının yaşanacağı enerjisini veriyor. 26 Nisan dünya için önemli bir tarih. Dünyada hükümetler düşebilir. 5 Haziran-21 Haziran değişecek düzen enerjisini en yoğun hissedeceğimiz dönem olabilir. Bu virüs yağmur gibi… Yani zengin ya da fakir ayırt etmiyor her kesime her yere eşit yağıyor. Prens Charles ve Monaco Prensi II. Albert’a da uğradığı gibi. Kısacası Corona virüs Covid-19 bize güçlü ya da zayıfın değil adapte olabilenin, hijyen kurallarına, sosyal mesafe kurallarına, evde kal kuralına uyanların kalabileceği mesajını veriyor.