Zubizu Harbiye Açıkhava Yaz Konserleri Başlıyor

Zubizu Harbiye Açıkhava Yaz Konserleri Başlıyor Zubizu Harbiye Açıkhava Yaz Konserleri Başlıyor

İstanbul’da yazın habercisi konserler 17 Haziran’da ZUBİZU ile başlıyor! Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri’nde sırasıyla Şebnem Ferah, MFÖ, Bülent Ortaçgil § Birsen Tezer, Teoman, Athena ve Kenan Doğulu sahne alacak!

“ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri” ile İstanbullu sanatseverlerler uzun kış aylarının yorgunluğunu yıldızların altında müzikle atacak.

 

BİLETLER SALI ZUBİZU İLE öN SATIŞTA!

 

17  Haziran’da Şebnem Ferah ile başlayacak etkinliğin biletleri 16 – 18 Mayıs arasında yalnızca ZUBİZU kullanıcılarına özel ön satışta olacak! Biletler ZUBİZU uygulamasının akıllı telefonlara indirilmesi ile Biletix’ten satın alınabilecek.

 

17-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan konserlerde, performanslarıyla küçük büyük herkesin beğenisini kazanan, Türkiye’nin en önemli sanatçıları özel repertuarlarıyla onbinlerce müziksever ile buluşacak.

 

Şebnem Ferah ile başlayacak konserler, pop müziğin babaları MFö’nün  babalar günündeki konseriyle devam edecek.  Bülent Ortaçgil § Birsen Tezer konserini, Teoman ve ardından Athena takip edecek. Konserler Kenan Doğulu ile sona erecek.

 

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek ve müzikseverlere unutulmaz bir hafta yaşatacak ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri’nin etkinlik takvimi:

                                   

17 Haziran 2017 Cumartesi Şebnem Ferah

18 Haziran 2017 Pazar MFö

19 Haziran 2017 Pazartesi Bülent Ortaçgil § Şebnem Ferah

20 Haziran 2017 Salı Teoman

21 Haziran 2017 çarşamba Athena

22 Haziran 2017 Perşembe Kenan Doğulu