Yine koskoca bir yılı ziyadesiyle tüketip, sonuna getirdiğimiz zamana geldik. 2021’den sanırım bir çoğumuzun umudu yoktu. O da sağolsun zaten ev sahipliği yaptığı olaylarla ve anlarla içimizde yeşeren ufacık umut tanelerini söndürmeyi başaran bir yıl oldu. Bireysel yaşantılarımızda elbette mutluluklarımız oldu. İşte onlara sarılıp yeni bir yıla yine de umutla bakabiliyoruz.
Ne ekersek onu biçeceğiz. Bu doğanın kanunu. Ve 2021 bize 2022’nin pek de güzel şeyler biçeceğimiz bir yıl olmayacağını gösteriyor. Ama 2022 güzel şeyler ekebilmemiz için karşımızda duran bembeyaz bir sayfa. İyi değerlendirelim ve umudumuzu yeşertebildiğimiz kadar yeşertelim.



STELLA MCCARTNEY’DEN THE BEATLES: GET IT BACK
Üç Akademi ödüllü ünlü yönetmen Peter Jackson, Dünya müzik tarihinin en etkili gruplarından biri olan The Beatles’ın 1969'un başlarında ve 1970'de gruba ait daha önce hiç görülmemiş görüntülerinin yer aldığı bir belgesele imza attı. 25 Kasım’da vizyona giren belgesele ünlü moda tasarımcısı Stella Mccartney özel bir kapsül koleksiyonla dokunuş yaptı. Grubun üyelerinden Paul Mccartney’in kızı olan ünlü tasarımcı, ikonik ve daha az bilinen Beatles görüntü ve grafiklerinin karışımı olan baskılarla bu koleksiyona renk katmış. Belgesel filmin çok değerli anları yansıttığını belirterek koleksiyonuyla da bu anları hissettirmek istediğini dile getiren Mccartney ayrıca sahip olduğu aile bağını da koleksiyona aktardığını, bu yüzden bu işbirliğinin kendisi için çok özel olduğunu vurguluyor. Bir Beatles hayranı olarak koleksiyonu keyifle inceledim. Ve merakla belgeseli izleyeceğim günü bekliyorum.


AVON BİR MUCİZE YARATMIŞ
Son aylarda birkaç kez Avon’un ürünlerinden bahsetmiştim size. Sahip olduğu patentli teknolojileri ile gerçekten çok ama çok başarılı bir marka. Fiyat-fayda dengesine baktığımızda ise inanılmaz hesaplı. Kasım ayında Avon’un çok ama çok başarılı bir ürünü ile tanıştım. Ürünü anlatırken mucizevi demelerinin altını bir kez de ben çizmek istiyorum. Çünkü gerçekten kısa sürede cildinize gözle görülür etki sağlıyor. Ki benim problemli bir cildim olmasına rağmen bu etkiyi gördüysem sizleri düşünemiyorum.:) Bu ürün bir serum. Vaadettiği ise güzel ve parlak bir cilt.
Avon’un devrim yaratan Protinol teknolojisinin yeni üyesi olan ANEW Power Serum bir hafta gibi kısa bir sürede çok daha genç ve sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümü sunuyor. İnce çizgileri ve gözenekleri azaltıyor, daha pürüzsüz, daha güçlü ve daha esnek bir ilde sahip olmanızı sağlıyor. Avon Anew Power Serum’u gerçekten çok başarılı buldum. Fiyatı ise sadece 99 TL.


YILBAŞI SOFRALARININ VAZGEÇİLMEZİ
Tatsız günler geçirdiğimiz aşikar ortada. Ama bir şekilde tadımıza tat katacağız. Yeni yıla bir şekilde umutla gireceğiz. Ve Yeni yıla nasıl girerseniz öyle gidermiş totemine sarılıp yılbaşı akşamının keyfini çıkaracağız. Bunun için size nefis bir önerim var. Türk mutfağının 75 yıllık tecrübesine sahip markası Köşkeroğlu’nun yılbaşı mönüsü bir harika. Eğer yılbaşı akşamı evde olacaksanız Köşkeroğlu size çok güzel bir alternatif sunuyor. Şöyle ki üç gün önce sipariş verirseniz yılbaşı gecesi nar gibi kızarmış hindi dolma, hijyenik paketinde evinize teslim ediliyor. Yılbaşı gecesi yemek pişirme telaşı yaşamak istemeyenler için, Köşkeroğlu kendine has yorumuyla hazırladığı hindi dolmasını yanında farklı garnitür ve meze seçenekleriyle tercih edebilirsiniz. Kestaneli, iç pilavlı 6-8 kişilik hindi dolmasıyla birlikte şef Eyüp Köşkeroğlu’nun yenilediği mönüsünde yer alan Köşkeroğlu’nun leziz mezeleri ve garnitürlerine de bir bakın derim.


Yılbaşı akşamı her ne yapıyorsanız yapın ama kendinize iyi bakın. Çünkü kendine iyi bakmak insana çok iyi geliyor. İyi hissettiriyor. Mesela içinde mutlu olacağınız kıyafetler giyin.:) Moda dünyası çok güzel parçalar sunuyor. Ben en lükslerine bakarak, biraz da iç geçirerek ilhamımı aldım. Size de ilham olsun diye sevdiklerimi bu sayfada derledim. Tabi ki geçtiğimiz ay İstanbul’a gelen Leonie Hanna’yı da pembe-kırmızı tonlarda olan Louis Vuitton seçimleri ile sayfama konuk etmeyi ihmal etmedim.


  Diğer Tüm Yazılar