KOÇ; 2024 yılının en çok dikkat çeken burcu siz olacaksınız. İlahi adalet sizlere desteğini verecek. Hayat planınızda olan ve bugüne kadar ertelediğiniz, dış koşullara bağımlı olarak kendinizi sınırlandırdığınız konular artık gündeminizden çıkıyor. Yapıcı taraflarınıza dikkat verme zamanındasınız yani girişken, lider ve cesaretli yanlarınıza odaklanma zamanı!
Zira siz bu şekilde aktif olursanız sosyal çevreden hatırı sayılır insanların dikkatini çekme ve onlardan fırsat yakalama şansına sahip olacaksınız. 2024 yılında vereceğiniz tepkiler gerçekten önemli olacak. Diğer yandan Satürn’ün 12.ci ev transiti ruhsal durumunuza da önem vermeniz gerektiğini hatırlatıyor. Dua, meditasyon, yoga ve nefes terapileri bu dönem size destek sağlayacak. Ruhsal yönünüzü ihmal ederseniz kendinizi huzursuz ve kaygılı hissedebilirsiniz. Bu transiti aynı zamanda bir çalışma ortaya çıkarmak adına yoğun konsantrasyon ile bir projeye odaklanmak içinde kullanabilirsiniz. 
Gelelim şansın hangi alandan size göz kırpacağına?
Jüpiter 2024 yılında da Haziran ayına kadar sizi maddi anlamda desteklemeye devam edecek. Kendi yeteneklerinize güvenmeniz gerektiğine dair Evrenin çağrılarını duymanız gereken bir süreçtesiniz. 26 Mayıs sonrası ise kardeş ve yakın çevrenizle alakalı güzel gelişmeler söz konusu olacaktır. Ayrıca küçük seyahatler organize edebilir ve anlaşma, sözleşme gibi konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Araç alım satımları konusunda da hareketlilik olacaktır. 
Genel olarak 2024 sizlerin değerlendirmeniz gereken bir yıl olacak. Sosyal olun ve ileriye yönelik projelerde yer alın. Ve hayalleriniz için aksiyon almak adına adımlar atın!!

BOĞA; 2024 yılı sizler için oldukça şanslı etkilerle başlıyor. 26 Mayıs tarihine kadar büyük iyicil Jüpiter hayatınızın her alanında sizleri desteklemeye devam edecek. Bu yıl önemli kararlar alabilirsiniz. Odağınız daha çok kendiniz ve sınırlarınızın olacağı 2024 yılında ne istediğinize karar vereceksiniz.. Özellikle kariyer alanınız uzun bir transitle aktif olmaya başlayacak. Kariyerinizi güçlendirmek adına başlangıçlar yapabilirsiniz. Mayıs sonrası özellikle yeni gelir kapısı açılabilir ve otorite figürlerinin dikkatini çekebilirsiniz. Terfi ve bölüm değişikliği de mevcut koşullar altında gerçekleşebilir. 
Diğer yandan Satürn’ün 11.ci evdeki transiti sizlere sosyal çevrenizde enerjinizi düşüren insanları ayıklamanız adına uyarılar yapmaya devam edecek. Bu sene özellikle yardım kuruluşlarında aktif rol alabilirseniz karmanız adına güzel adımlar atmış olacaksınız. Sosyal olun ve projelerinizi güçlendirin. Daha sağlam ve uzun vadeli çalışmalarda yer almaya özen gösterin. 
Sevgili Boğalar senenin ilk altı ayı özellikle kilo alımına da dikkat etmelisiniz. İyimser taraflarınızın artacağı bu sene daha çok keyif yapma isteği olacaktır. Sağlık alanınızı rahatlatmak adına bedeninize de özen gösterin. Ekip arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda hiç olmadığı kadar önemli hale gelecek. Ekip çalışmaları biraz aksayarak ilerleyebilir. Gerginlikleri yönetmek durumunda kalabilir ve yeni çalışma rutinleri oluşturabilirsiniz. 
Sene sonu Mars retrosu ise aile alanınızda sizleri geçmiş mevzularınızı çözmek adına harekete geçirecek gündemler getirebilir.
Genel olarak 2024 yılında ideallerinizi somutlaştırmak adına fırsatlar yakalayacağınız bir senede olacaksınız. Sağlığınızı ihmal etmeden girişimlerinize odaklanın.

İKİZLER; 2024 yılı sizler için enteresan bir süreç olacak. Öncelikle Mayıs ayının sonuna kadar olan zaman diliminde şifalanma ve sağlık sorunlarınızdan özgürleşmek adına çok güzel bir süreçte olacaksınız. Özellikle anksiyete problemi yaşayan İkizler burçları için şifa getirecek kişilerle karşılaşma ihtimalleri de oldukça yüksek olacak. 
Satürn ise kariyer alanınızda transitine devam ederek toplumsal statünüz üzerinde baskı kuracak. Bir alanda uzmanlaşmanız ve odağınızı çok fazla kaybetmemeniz gerektiğini hatırlatacak.Otorite figürlerinin baskılarına daha fazla maruz kalabilirsiniz. Buradaki baskı daha çok sizin potansiyelinize odaklanmanız gerekliliğine dair olacaktır. Kendi işini kurmak isteyen fakat cesaret edemeyen İkizler burçları ise bu süreçte bir atılım yapabilir. Diğer yandan aile konuları da gündeminizi meşgul edebilir. Aile büyüklerinin sağlıklarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 
Mayıs ayından sonra Jüpiter’in burcunuza gelişi ile birlikte rüzgarı arkanızda hissettiğiniz ve desteklendiğiniz süreç başlayacak.Sene sonuna kadar bu etki ile hayatınızın pek çok alanında güzel destekler yakalayacaksınız.
Nisan, Ağustos ve Aralık ayları sizler için yönetici gezegeniniz Merkür’ün retro olması sebebiyle imzalar ve önemli başlangıçlar için uygun olmayan zaman dilimleri olacaktır. 
Genel olarak 2024 yılı toplumsal statünüze odaklandığınız önemli dönüşümler yaşayacağınız bir sene olacak.

YENGEÇ; 2024 yılı sizler için desteklendiğiniz bir yıl olacak. Öncelikle karşıt alanınızdan çıkan Plüton artık sizi geçtiğimiz süreçlerdeki kadar etkilemeyecek. İlişkilerdeki sınanma ve uzun yıllardır devam eden dönüşüm etkilerinden özgürleşiyorsunuz. Gündeminiz finansal konularla daha çok meşgul olmaya başlıyor. Pasif gelirlerinizi arttırmak uzun vadede hedefleriniz arasına eklenebilir.
Diğer yandan Satürn’ün 9.cu evinizden geçişi yurtdışı ile alakalı gündemleri karşınıza getirebilir. Çalıştığınız şirketin yurtdışı operasyonuna dahil olabilirsiniz. Ya da evlenip yurt dışına taşınmak isteyebilirsiniz. Hayatınızın bu alanında yepyeni sorumluluklar sizleri bekliyor olacak. Ayrıca bir eğitim almak ya da yeni bir dil öğrenme gibi başlıklar da gündemimizde olacaktır. 
Bu sene tutulmalar ise sizi kadersel hattan etki altına alacak. Aileniz ve kariyer hayatınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca kariyer hayatınızda girişimci yönünüz de ortaya çıkacak. Kendi işinizi kurma isteği aileniz ile sizi karşı karşıya getirebilir. 
Büyük iyicil Jüpiter ise size yılın ilk 6 ayı sosyal çevreden yana şanslar getirecek. Arkadaş çevrenizden gelen tekliflerle güzel projelere dahil olabilirsiniz. Yılın ikinci yarısı ise bilinçaltınıza gelecek olan Jüpiter bu kez size hayata karşı büyük bir korunma etkisi getirecek. Arkanızdan dönen işler varsa zarar görmeden kurtulabilirsiniz. Ruhsal alanda da kendinize odaklanmanız gereken bir süreçte olacaksınız.
Genel olarak 2024 yılı ilerleme kaydedeceğiniz ve büyük kararlar alacağınız bir sene olacak!

ASLAN; 2024 yılı sizler için değişime ve dönüşüme açık olacağınız bir süreci getirecek. Öncelikle karşıt evinize giriş yapan Plüto’dan bahsetmemek olmaz. Yaklaşık 20 yıl kadar sürecek olan bu transit ile evlilik ve ortaklıklarda önemli değişimleri beraberinde getirecek. Diğer yandan Satürn 8.ci ev transiti etkisine devam ederken ortaklı gelirler, miras, nafaka, prim gibi işlerinizde aksamalar getirmeye devam edecek. Bu sene özellikle vergi ve sigorta gibi işlerinizi ertelememeye özen göstermemelisiniz. Diğer yandan spiritüel alanda korku ve kaygılarınızla baş etmek adına çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz. 
Peki yılın fırsatları alanları nerede derseniz; 
Yılın ilk 6 ayı Jüpiter’in kariyer alanında bulunmasından dolayı şans sizinle olacak. Özellikle Satürn’ün ilk 6 ay desteği size network ve primli işleriniz ya da yatırımcı bulabileceğiniz fırsatları da beraberinde getirerek büyüme verebilir. Beklemediğiniz anda güzel gelişmeler hayatınıza gelebilir.
Yılın ikinci yarısı ise görünürlüğünüz artacak ve yepyeni gruplara, derneklere ve organizasyonlarda çeşitli fırsatları yakalayabilirsiniz. Özellikle Koç-Terazi aksındaki tutulmalar da size verecek. Eğitim, hukuksal konular ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde avantajlar sağlayacaksınız. Bu sene şanslar size uzaklardan gelecek. 
Genel olarak 2024 yılı bolca fırsatın olduğu gezegenlerden destekler aldığınız pozitif bir yıl olacak!

BAŞAK; 2024 yılı sizler için hem fırsatlar hem de daralmaların olduğu çok ters köşe bir yıl olacak. Bu sene Satürn karşıt alanınızda transitine devam edecek. Evlilik ve ortaklık alanında sorumluluklar alabilirsiniz. Kötü giden evlilikler bitebilir, uzun süren beraberlikler de evliliğe taşınabilir. Ortaklı işlerinizde de anlaşmazlıklar sonucu davalık olabilirsiniz ona göre bu alandan temkinli ilerlemeye bakmalısınız. Size meydan okunmaya açık bir enerji söz konusu olabilir.
Diğer yandan Jüpiter ilk ay  boyunca size 9.cu evinizden destek vermeye devam edecek. Yurtdışı bağlantılı işlerinizi 26 Mayıs tarihine kadar çözmeye odaklı olabilirsiniz. Hatta yurtdışında yaşamaya başlamak adına da destekli olacaksınız. Yılın ikinci yarısı ise şans kariyer alanınızda olacak. 
Son yıllarda kariyerinizdeki dengesiz enerji yerini fırsatlara bırakacak. Sadece Nisan, Ağustos ve Aralık aylarında yönetici gezegeniniz Merkür retro olacağı için yenilik yapmak açısından uygun şartlar olmayabilir.
Tutulmalar ise sizleri finans alanınızdan etkileyecek. 2024 yılında elinizdeki network’ten yaralanabilirsiniz. Bu alandan size fayda getirecek gündemler ve pasif gelirler oluşabilir. Miras, nafaka gibi konuların çözüme kavuşması da gerçekleşebilecek başlıklar arasında olacaktır. Dış kaynaklar ve ortaklı gelirler konusunda büyüme enerjileri destekli alanınız olacak. 
Genel olarak 2024 yılı sizleri hareket etmeden önce çok fazla düşünen taraflarınızı törpületecek etkilerle gelen aktif bir yıl olacak!

TERAZİ; 2024 yılında en çok değişecek olan burç sizsiniz Sevgili Teraziler          . Bu yıl sizi aşağı çeken her konuyu masaya yatıracaksınız. Diplomatik olmak adına sınırlarınızı kaybettiğiniz ilişkilerinizde yeni bir kimlik geliştireceksiniz. Bu durum ikili ilişkilerinize önce hasar verebilir ama uzun vadede size kazandıracak bir yapılanma olacaktır.
Satürn gezegeni ise günlük rutinler alanınızda seyrine devam ediyor olacak. Çalışma koşullarınız da yeni düzenlemeler olabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız çalışanlarınız arasında işten ayrılanlar ve ekibin küçülmesi gibi  durumlar olabilir. Çok çalışmak sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için düzenli beslenme rutinleri ve sağlık kontrolleri bu sene ön plana çıkabilir. 
Jüpiter’in Boğa burcundaki transiti yılın ilk 6 ayı size finansal açıdan güzel fırsatlar getirebilir. Miras ve nafaka işleriniz pozitif sonuçlanabilir. İş girişimleriniz için yatırımcı bulabilirsiniz. İkinci yarıda ise seyahat programları düzenleyebilir ve vizyonunuzu, hayat bakışınızı genişletebilirsiniz. Akademik kariyeriniz içinde şanslı etkiler içinde olacaksınız. Eğitim programlarına dahil olarak yeteneklerinizi de arttırabilirsiniz.
Tutulmaların etkisiyle evlilik açısından da oldukça güzel etkileriniz olacak. Uzun süren ilişkiler evlilikle taçlanabilir. İş hayatı içinde ticari anlamda güzel iş birliklerinden büyüme etkisi alabilirsiniz. 
Genel olarak 2024 yılı sonrasında hayatınız ile ilgili radikal kararlar alacağınız ve eski sizden eser kalmayacak enteresan bir sene içinde olacaksınız!

AKREP; 2024 yılında son 2.5 senenin yorgunluğunu atmaya hazır mısınız? Gerçekten çok yorucu süreçlerden geçtiniz. Aynı anda hem Güney düğüm tutulmaları hem de Satürn karesi aldınız. Şimdi ise Satürn size verdiğiniz emeklerin karşılığında hayatınıza uzun soluklu yeni yapılandırmalar getirecek. Çocuk sahibi olmak isteyenler güzel haberler alabilir. Diğer yandan bu alan aşk evi de olduğundan uzun soluklu bir ilişkiye  başlayabilirsiniz. Daha olgun ve ayakları yere basan kişiler bu dönem hayatınıza girebilir. Ayrıca yeteneklerinizden para kazanmak adına da güzel etkiler içinde olacaksınız. 
Jüpiter’in yedinci ev geçişi ise karşıt alandan ışığını yansıtmaya devam edecek. Yılın ilk 6 ayı evlilik kararı alan kişilerden biri olabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklardan fayda göreceğiniz bir süreç sizleri bekliyor olacak. Yılın ikinci yarısı ise şans sizin için çok tanıdık bir alan olan sekizinci evden gelecek. Ortaklı gelirler, miras ve nafaka açısından şanslı etkiler alacaksınız. Sezgilerinizde de artış olacaktır.
Tutulmalar ise size kariyer anlamında büyüme fırsatı getirecek. Kendinizi oldukça enerjik hissedebilirsiniz. Bu durum çalışma ortamınızda kapasiteniz üzerinde sorumluluk almaya sebep olabilir. Dengenizi kaybetmeden ilerlemeye bakmalısınız. Ayrıca Güney Düğümü 12.ci evinizde ağırlayacağınız için ruhsal tarafınızı da ihmal etmeyin ve varsa bağımlılıklarınızdan özgürleşmek adına terapiler, danışmanlıklar alın.  
Aralık ayında yönetici gezegeniniz Mars retroya girecek. Kariyer döngünüz o süreçte sekteye uğrayabilir ve geçmiş aile mevzularını çözmeniz adına gündemler getirebilir.
Kısacası Sevgili Akrepler  2024 yılı sizleri geliştirecek ve ilerlediğinizi hissettiğiniz, pozitif konulara odaklanmak için çaba göstereceğiniz bir sene olacak!

YAY; 2024 yılı sizler için oldukça hareketli olacak Sevgili Yaylar!
Tutulmalardan pozitif etki alan burçların başında geliyorsunuz. Gökyüzü kalbi boş Yay burcu kalmasın diye oldukça destekli enerjiler gönderiyor. Bolca flört etme şansınız olacak ve sosyal ortamlarda görünürlüğünüz artacak. Diğer yandan evli ama çocuk isteyen Yaylar içinde müjdeli haberler bu sene yolda olabilir. İlhama dayalı işler yapan kişilerin ise yaratıcılığı oldukça yüksek olacak. Bu sene radarınıza mutlaka bir hobiyi alın derim. 
Satürn sizin ev, yuva ve aile alanından geçmeye devam edecek. Ruhsal olarak kendinizi rahatlatmak için yaratıcı enerjinizi aktifleştirmek size iyi gelecektir. Satürn ayrıca bu sene mecburi taşınma gündemleri getirebilir. Mülk sahibi ile anlaşmazlık ve mecburi yer değişimlerine de hazırlıklı olmalısınız. 
Yönetici gezegeniniz Jüpiter ise size sağlık alanından ilk 6 ay güzel etkiler verecek. Başladığınız bir tedavi yönteminden verim alabilirsiniz. İş hayatınız açısından da beklediğiniz güzel teklifler bu sene gelebilir. Yılın ikinci yarısı ise yeni ortaklıklar ve işbirliği gündemleriniz olabilir. Ayrıca bekar olan Yaylar evlenme kararı alabilir.
İş gündemlerinde ise Digital platformlarda görünürlüğünüz artarak yeni çevrelere dahil olabilirsiniz.  Yepyeni digital projelerde yer alma şansı yakalayabilirsiniz.
Genel olarak Sevgili Yaylar 2024 yılında önceliğiniz aile içindeki huzur olacak. Aşk ve sosyal yaşam açısından da oldukça hareketli enerjilerle beraber olacaksınız. 

OĞLAK; 2024 yılında tutulmalardan kadersel etki alan burçların başında geliyorsunuz. Etki alacağınız alanlar ise aile, toplumsal statünüz, kariyeriniz ve emlak, arsa konularınız olacak. 
Tutulmalar yeni bir mülk edinme konusunda sizlere destek verecek. Taşınma ve tadilat konuları da aynı şekilde kolaylıkla ilerleyebilir. İçsel huzurunuz ve aile büyüklerinizle olan diyaloglarınızda da iyileşmeler söz konusu olacaktır. Eğer çözmeniz gereken aile mevzularınız var ise Nisan ayını değerlendirin derim Sevgili Oğlaklar. Kariyer alanınız ise yüklerinizden arınmaya yönelik enerjilerle çalışacaktır. Diplomatik olmak adına fazlasıyla aldığınız iş yüklerini bırakmak isteyebilirsiniz. Bu durum otorite figürleriyle sizleri karşı karşıya getirebilir. 
Diğer yandan yönetici gezegeniniz Satürn sizleri yakın çevre ve kardeşler alanından etkilemeye devam ediyor. Kardeşlerinizin hayatında önemli yapılandırmalar olabilir. Burası aynı zamanda ticari faaliyetleri de temsil ettiğinden kendi işinizi yapmak ve e ticaret alanında yeni bir işe girişmek isteyebilirsiniz. Ayrıca araç alım satımları da gündeminize gelebilir.
Büyük iyicil Jüpiter ise sizlere yılın ilk 6 ayında sürpriz beraberlikler getirebilir. Flört etmek ve hayatın keyifli alanlarınıza yönelmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili de güzel gelişmeler söz konusu olacaktır. Yılın ikinci yarısı ise çalışma temponuz yükselebilir. İş hayatınızda yeni teklifler ve yeni sorumluluklar da beraberinde gelebilir. 
Genel olarak 2024 yılı sizleri değiştirecek ve yenileyecek enerjilerle geliyor olacak!

KOVA; 2024 yılında 19 yıllık yepyeni bir döngüye giriş yapacaksınız Sevgili Kovalar. Uzun bi transit etkisi olduğundan hemen etkisini fark etmeseniz de gücünüzü elinize almanız gereken bir sürecin başında olduğunuzu bilmelisiniz. Yönetici gezegeniniz Satürn maddi alanınızdaki transitine yıl boyunca devam edecek. Sizleri maddi anlamda neler yapabileceğinizi görmek adına belki yeteneklerinizden para kazandırmaya yöneltebilir. Her ne olursa olsun bu sene finansal dengeniz çok önemli olacak. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız ve düşüncesizce para çıkışları yapmamanız gereken bir süreçte olacaksınız. Yatırımlarınızı daha çok uzun vade de fayda sağlayacak risksiz alanlara yönlendirmeniz gerekecek. 
Büyük iyicil Jüpiter sizi yılın ilk yarısında ev, emlak ve arsa alanında desteklemeye devam edecek. Aile büyükleriniz ile igili diyaloglarınızda artış olabilir. Onları da iyi hissettirmek adına elinizden geleni yapacağınız bir süreçte olacaksınız. Taşınma gibi gündemlerde yine ilk yarıdaki başlıklar arasında olacaktır. Belki bir miras paylaşımı da sizleri maddi anlamda rahatlatabilir. İkinci yarıda ise Jüpiter İkizler transiti yaratıcılığınızı arttıracak. İlhama açık işler yapıyorsanız oldukça güzel etkiler altında olacaksınız. Çocuklarınız varsa onların hayatında yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Ayrıca sosyal olmaya özen gösterin. Çünkü aşk konusunda da şanslı olan burçlardan biri olduğunuzu hatırlatmakta fayda görüyorum.
Tutulmalar ise anlaşma ve sözleşme konusunda büyüme ve fırsatları beraberinde getiren etkiler verecek.
Genel olarak 2024 yılı sizleri maddi anlamda büyütecek ama aynı zamanda bolca sorgulama yapacağınız bir sene olacak!

BALIK; 2024 yılı sizleri büyütmeye geliyor Sevgili Balıklar:) 
Zodyakta sınırsızlığı temsil eden bir burçsunuz. Ve satürn birinci evinize gelerek bu sınırsızlığı daraltmanın ve 2024 yılı boyunca odağınızı belli konulara toplamanın gerekliliğini hatırlatacak. Bu durum sizi engellenmiş ve depresif hissettirebilir. Gerçekten dış koşullarda desteksiz ve sorumluluklarla baş başa kalmış bir duruma getirebilir. Amaç bu transit sonrasında kendinizi ve sınırlarınızı çok daha fazla savunduğunuz güçlü kişiler olmanız. Satürn aynı zamanda ciltte kuruluk yapar bolca su içmek ve kendinize çeki düzen vermek adına da önlemler alabilirsiniz. Ayrıca kilo vermek içinde muazzam güzel bir zaman diliminde olacaksınız.
Yönetici gezegeniniz Jüpiter ise sizlere üçüncü evinizden destek verecek. Kitap yazmak, yeni fikirler ortaya çıkarmak ve projelerinize alıcı bulmak adına çok fırsatlı enerjiler içinde olacaksınız. Özellikle yakın çevreniz anlaşma ve sözleşmeler, işbirlikleri konusunda sizleri destekleyebilir. Yılın ikinci yarısı ise taşınma fikri ya da evinizi dekore etme gibi gündemleriniz varsa bu alanda hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz.  
Tutulmalar ise maddi alandan etki verecek. Kendi paranızı kazanma, yeteneklerinize güvenme konusunda oldukça güzel etkiler altında olacaksınız. Kariyer alanınıza da güzel vurgu yapacak olan tutulmalar ile kendi işinizi kurarak girişimci yönünüzü keşfedebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken alan ise kredi ve dışarıdan gelen ortaklı maddi kaynaklar olacak. Yani dışarıdan gelen pasif gelirlerden ziyade kendi kazançlarınızla ilerleme zamanında olacaksınız. 
Genel olarak 2024 yılı kendinize çeki düzen vermeniz gereken, tüm şartları sizin belirlerken zorlanacağınız ama aynı zamanda güçleneceğiniz, hayatınıza damga vuracak bir sene olacak!

  Diğer Tüm Yazılar