2410 Construction& Tolga Tuğtekin; Klass Ödüllerine Damgasını Vurdu

2410 Construction& Tolga Tuğtekin; Klass Ödüllerine Damgasını Vurdu 2410 Construction& Tolga Tuğtekin; Klass Ödüllerine Damgasını Vurdu

İnşaat sektöründe yurt dışında yaptığı projelerle başarısını kanıtlayan, özellikle de Montenegro’daki Lotus 2410 projesiyle cazip bir yatırım fırsatı sunan 2410 Construction’ın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Tuğtekin, Klass Ödülleri’nde ‘Yılın Uluslararası Yatırımcısı’ ödülünün sahibi oldu.

Tolga Tuğtekin’e ödülünü sahnede Yılsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yıldırım takdim etti. Sahneye gelerek önce ödül yüzüğünü parmağına takan daha sonrasında ödülü ile objektiflere poz veren Tolga Tuğtekin, kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Başarılı iş insanı konuşmasında ‘Bu ödülü bana layık gören herkese teşekkür ediyorum. Böyle bir gecede, inşaat sektörünün önde gelen isimlerinin önünde bu ödülü almak benim için gurur verici. Uluslararası alanda yapacağımız yeni yatırımlarla Türkiye’nin adını daha çok ülkede duyurmak istiyoruz.’ dedi. Alkışlar eşliğinde sahneden ayrılan Tolga Tuğtekin’i kendisiyle beraber geceye katılan yakın dostları tebrik etti.

MUHTEŞEM GECENİN MİMARLARINDAN OLDU
2410 Construction Kurucusu Tolga Tuğtekin; iş, sanat, sosyal yaşam ve moda dünyasından çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı ve cemiyet dünyasının yakından takip ettiği Klass Ödülleri gecesinin mimarlarından birisi oldu. Sahibi olduğu 2410 Construction firmasıyla ödül töreninin ana sponsorluğunu üstlenen Tolga Tuğtekin, gecenin kusursuz bir şekilde gerçekleşmesinde büyük pay sahibi oldu. Ödül törenine geçilmeden önce etkileyici bir tanıtım film ile Montenegro’daki Lotus 2410 projesini konukların beğenisine sunan Tolga Tuğtekin ödül törenin bitiminde inşaat sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya gelerek sohbet etti.