2020 HAYALLERİMİZLE ÖDÜLLENDİRİLDİĞİMİZ BİR YIL OLSUN

2020 HAYALLERİMİZLE  ÖDÜLLENDİRİLDİĞİMİZ BİR YIL OLSUN 2020 HAYALLERİMİZLE ÖDÜLLENDİRİLDİĞİMİZ BİR YIL OLSUN

İşte yepyeni bir yıl daha geldi, dayandı kapımıza. Daha 2019 demeye yeni alışmışken ne kadar da hızlı bir şekilde 2020 geldi.

Tam da içinde bulunduğumuz bu dönemde, hızlı bir maratonun içinde koşuyormuş gibi geçirdiğimiz -kısa gözüken ama koskoca olan- 2019 yılını tartma ölçme dönemi. çünkü koskoca bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bu yıl bize acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle neler bıraktı bir bakmak lazım. Anlamak, özümsemek lazım. 2019 yılına hangi hedeflerle girdik, neleri yaptık, ne kadar başardık, nerelerde başarısızlığa uğradık. Bunu bilelim ki 2020 yılına daha farkında bir şekilde girelim. Bize yol göstermesi için ayağı yere sağlam basan hedefler ve hayaller alalım önümüze. Onların rotasında ilerleyelim. Ama önce dediğim gibi bu yılın muhasebesini iyi yapalım. Neden başardık, neden yıldık, neden sevindik, neden korktuk, neden hata yaptık… Sonra da aldığımız cevapların içinde çözümlerimizi arayalım. Eğer cevapların içinde çözüm varsa sorun yok demektir. Artık 2019’un muhasebe defterini kapatabiliriz.

 

Ama varsa sorun, hadi gelin biraz daha düşünelim. Mesela kararlarımızı alırken çevremize ne kadar kulak verdik? “Kim ne der?” diye ne kadar düşündük? Hedefimiz için ne kadar çalıştık? Ne kadar yaşamımızın diğer güzelliklerinden ödün verdik? İşte bunların cevabını verelim kendimize. Bu sorulara da cevap verdiysek hadi o zaman gelsin 2020. İyilikle, güzellikle, sevgiyle, saygıyla, incitmeden, kırmadan, mutlulukla gelsin. Bu güzel dileklerle var olsun ve mutlulukla da uğurlayalım, gitsin…

 

Gelelim benim 2019 yılı muhasebeme… 2019 yılı benim için yine çok ama çok hareketliydi. Yine binlerce yeni kişi tanıdım. Binlerce yeni kişinin başarısına tanık oldum. Gece-gündüz çalıştım. Dergimizin 15. Yıl özel sayısını 2019 yılında çıkarttık. çok keyifli yorumlar aldık. Yine her bir sayımızı sizlere gururla, mutlulukla sunduk. Kendime iyi baktım, sevdiklerimi incitmedim. İşimle ilgili hedeflerim için canla başla çalıştım. Ortak projeler yaptık, her biri ayrı ayrı çok keyifliydi ve bana büyük deneyimler yaşattı. Ama en keyiflisi de aldığımız ödüller oldu. Artık 66 ödülümüz var ve her biri benim için o kadar kıymetli ki… Hepsini ofisimde sergiliyorum. Onlar benim her sabah odama girdiğimde motive kaynağım. 15 yıl önce bana odanda 66 ödül olacak deselerdi inanmazdım. Ama bugün biliyorum ki ben bu sayıyı 2020 sonunda 100’e ulaştırırım bile. önce hayal olur, sonra hedeflersin ve çok çalışarak erişirsin. Hayal gibi soyut olan bir şey artık gözlerinin önünde kanlı canlı duruyordur. Allah bu duyguyu herkese yaşatsın.

 

Hayallerinin gerçek olduğunu görebilmek bir insan için yaşarken aldığı en önemli hediyedir. Ben bu yüzden Allah’a çok teşekkür ediyorum. Beni hayallerimle ödüllendirdiği için… Bu hayallerin peşinde yılmadan koşmama izin verdiği için… 15 yıldır dergimi sizlere ulaştırabilme kudretini bana verdiği için. Birbirinden güzel insanlarla beni karşılaştırdığı için… Kısacası şükredeceğim çok şey var. Kıymetini biliyorum ve 2020 yılının hepimize çok daha büyük güzellikler getireceğine inanıyorum.  

 

Gelelim yılın son ayı için hazırladığımız bu özel yılbaşı sayımıza… çok keyifli bir sayı oldu. çok değerli isimlerle çok özel röportajlar yaptık. Zaten dergimizi elinize aldığınız an kapağından ne kadar değerli isimlerle çalışmalar yaptığımızı görebiliyorsunuz. üretken yönüne hayran olduğum Fatoş Altınbaş markasını ve yeni çalışmalarını bizlere anlattı. Yakın dostum yakışıklı oyuncu Mert öcal ise harika bir çekim eşliğinde çalışmalarını ve yaşam felsefesini bizlerle paylaştı. Yine çok değerli isimlerle birlikte birbirinden bilgilendirici röportaj çalışmalarının altına imza attık. Birçok özel davetten en özel kareleri Klass bakış açısıyla sizlere sunduk. Kısacası yılbaşı ruhunu yansıtan şıkır şıkır ve yine Klass ile özdeşleşmiş sayfa sayısına sahip özel bir sayı ile karşınızdayız.
 

Geçtiğimiz yıllarda ve bu yıl da olduğu gibi 2020 yılında da

Klass Alın, Klass Okuyun, Klass Olun.