‘Golden Hour’ Görkemli İstanbul Manzarasıyla Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

‘Golden Hour’ Görkemli İstanbul Manzarasıyla Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor ‘Golden Hour’ Görkemli İstanbul Manzarasıyla Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

İstanbul’a yeni bir heyecan getiren ‘Golden Hour’ büyüleyici İstanbul manzarasıyla birlikte konuklarına eğlenceli dakikalar vadediyor.

Yeni nesil yemekli müzikli eğlence ile İstanbul’a yeni bir soluk kazandıran Golden Hour birbirinden lezzeti yiyecekleri ve sınırsız eğlencesi ile misafirlerinin vazgeçilmezi oluyor. Eşsiz İstanbul manzarasına karşı eğlenceli anlar vadeden Golden Hour’un imza menüsü damaklarda hafızalara kazınacak lezzetler bırakıyor.

Golden Hour’un tercih edilme sebeplerinden bir tanesi ise misafirlerinin özel günlerini unutulmaz kılması. özel doğum günü partileri bekarlığa veda eğlencesi, kurumsal davetler gibi alternatifli olanakları konuklarına sunan Golden Hour eğlencenin yeni adresi oluyor. Happy hour konsepti ile güneşin batışı ve İstanbul manzarası ile görsel şölen sunan mekan konuklarını günün stresinden uzaklaştırıyor.

Golden Hour’un imza menüsünde başlangıçlarda ithal peynir tabağı, avakado karides ön plana çıkarken ara sıcaklardan yaprak ciğer ve tereyağlı karides menüsüne damga vuruyor. İtalyan mutfağından esintileride menüsünde taşıyan Golden Hour’da birbirinden leziz makarna ve risottoları öne çıkıyor. Ana yemeklerde ise geniş bir yelpaze sunan mekanda leziz kokteyller eğlenceli müzikleri ile misafirlerinin vazgeçilmezi oluyor.

Uzun yıllardır sektörü içinde faaliyet gösteren İbrahim çakmak ve profesyonel ekibi Golden Hour’la yeni nesil yemekli eğlence anlayışına yeni bir nefes oluyor.

Adres: Kamer Hatun, Kamerhatun Mesrutiyet Cad, Tepebaşı Cd. No44, 34440 Beyoğlu/İstanbul
Rixos Pera Istanbul

Instagram: goldenhourpera